top of page

GALA Fin de Temporada 2022 Group

Public·72 members
Yerfren Zabala
Yerfren Zabala

Film Indian Kyon Ki 2005 Online Subtitrat


Film Indian Kyon Ki 2005 Online Subtitrat
Kyon Ki este un film indian din 2005, o adaptare a romanului Zbor deasupra unui cuib de cuci de Ken Kesey și a filmului omonim din 1975. Filmul este regizat de Priyadarshan, un cunoscut regizor de comedii, și are în rolurile principale pe Salman Khan și Kareena Kapoor, doi dintre cei mai populari actori de la Bollywood. Filmul a fost filmat parțial în România, la Castelul Peleș și la București.


Filmul spune povestea lui Anand (Salman Khan), un tânăr care suferă de o traumă psihică după ce iubita lui, Maya (Rimi Sen), moare înecată în fața lui. Anand este internat într-un spital de boli mintale, unde este tratat cu brutalitate de personalul medical. Aici îl întâlnește pe dr. Tanvi Khurana (Kareena Kapoor), fiica directorului spitalului, care se îndrăgostește de el și încearcă să îl vindece. Însă dragostea lor este pusă la grea încercare de tatăl ei, care se opune relației lor, și de soarta tragică care îi așteaptă pe cei doi.


Download Zip: https://urlcod.com/2w3wZJ


Kyon Ki este un film care combină elemente de dramă, romantic și comedie, cu scene emoționante, umor și muzică. Filmul are o coloană sonoră compusă de Himesh Reshammiya, care include melodii precum Kyon Ki Itna Pyaar, Dil Keh Raha Hai și Dil Ke Badle Sanam. Filmul a avut un succes moderat la box office, dar a fost apreciat de critici și de public pentru interpretările actorilor și pentru mesajul său despre iubire și compasiune.


Dacă vrei să vezi filmul indian Kyon Ki online subtitrat în română, poți accesa unul dintre linkurile de mai jos: • [Kyon Ki... (2005) - Indianul.com Vizioneaza filme si seriale indiene online] • [Kyon Ki - Dragoste nebuna (2005) - Film - CineMagia.ro] • [KYON KI... (Full HD) Salman Khan's Supehit Hindi Movie Salman Khan & Kareena Kapoor]
Sper că ți-a plăcut acest articol despre filmul indian Kyon Ki 2005 online subtitrat. Dacă ai alte întrebări sau sugestii, nu ezita să mă contactezi. Te mai aștept pe site-ul meu pentru alte articole interesante despre filme indiene.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • carmenbms
 • Ceridwen Ceridwen
  Ceridwen Ceridwen
 • Dwayne Smith
  Dwayne Smith
 • Tinga Fonmat
  Tinga Fonmat
 • React Junior
  React Junior
bottom of page